info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Notícies

31/08/2021
Benvolgudes famílies,

Us informem que està obert el termini per sol·licitar els ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu i les beques convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs acadèmic 2021-2022 cursen ensenyaments postobligatoris no universitaris (Batxillerat i Formació professional de grau mitjà i de grau superior)

(més…)

05/09/2021
Benvolgudes famílies i alumnes:
Comencem a repartir els llibres en les següents dates i horaris a l’Institut. Porteu una bossa!:
1r ESO: 8 de setembre de 17 a 18:30h
2n ESO: 8 de setembre de 18.30 a 20h
3r ESO: 10 de setembre de 17h a 19h.
4t ESO: 10 de setembre de 19 a 21 h.
A tots els socis d’AMPA es farà entrega de l’agenda escolar i un obsequi de l’AMPA.
BATXILLERAT (socis ampa) : 13 de setembre de 10 a 11h,  entrega agenda i obsequi.
Recordeu!!! No s’entregarà cap llibre a aquells que no han pagat la quota d’ampa o que tinguin pendent la devolució de llibres del curs passat.
Atentament,
Ampa Sa Palomera
30/08/2021
Un cop finalitzada la matrícula i la llista d’espera per Cicles Formatius, les vacants que hagin quedat disponibles es publicaran el dia 1 de setembre de 2021 a la pàgina web del departament i del centre.

Si vau fer la preinscripció durant el període ordinari i no vau sol·licitar plaça al torn de tarda, podreu fer-ho en aquesta segona fase d’admissió.

Passos a seguir:

(més…)

02/08/2021

* 1r curs CFGM SMX (Sistemes Microinformàtics i Xaxes) [grups de matí]: de 8.30 a 15.00 de dilluns a divendres. Reforç voluntari de 16.00 a 18.00 (alguns dies).

* 1r curs CFGM SMX [grup de tarda]: de 14.00 a 20.30 de dilluns a divendres. Reforç voluntari de 12.00 a 14.00 (alguns dies).

* 2n curs CFGM SMX: de 15.00 a 20.30 de dilluns a divendres.

* 1r curs CFGS ASIX (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa): de 14.00 a 20.30 de dilluns a divendres.

* 2n curs CFGS ASIX: de 15.00 a 21.30 de dilluns a dijous.

* 1r curs CFGS DAW (Desenvolupament d’Aplicacions Web): de 8.30 a 16.30 de dilluns a divendres.

* 2n curs CFGS DAW: de 15.00 a 21.30 de dilluns a dijous.

22/07/2021

Blanes, 22 de juliol de 2021

Benvolgudes famílies,

El motiu de la present és donar-los diferents informacions relacionades amb el proper curs escolar 2021-2022. Així:

(més…)

09/07/2021
Oratoria La Selva

Volem donar l’enhorabona a l’Erika Ferrer (2ESOD) per la seva magnífica participació i ser una de les tres finalistes del XIV Concurs d’oratòria de la comarca de la Selva organitzat per la fundació Riera Gubau.

Quality is never an accident, it is always the result of intelligent effort (John Ruskin)

05/07/2021

Benvolgudes famílies.

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos la benvinguda a l’Institut Sa Palomera on els vostres fills romandran durant els propers cursos de l’ESO.

(més…)

01/07/2021
Benvolgudes famílies,

El curs vinent l’AMPA, amb el suport de la direcció de l’Institut, hem decidit oferir-vos l’opció d’adherir-vos a un projecte de reutilització dels llibres de Batxillerat gestionat per Iddink, amb provats resultats en 306 centres de Catalunya, Balears i Aragó, ja que ofereix grans avantatges:

(més…)

30/06/2021
Les darreres setmanes han estat intenses per els alumnes de 1r de batxillerat; han hagut de preparar un musical dins la matèria d’educació física i els resultats han estat molt gratificants per totes les parts. Us volem deixar l’enllaç perquè valoreu vosaltres mateixos el gran treball que han estat fent durant la recta final del curs. Esperem que us agradin.
25/06/2021

El dia 10 de juny a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal va allotjar el lliurament de guardons del IV Concurs a l’Excel·lència Comunicativa en anglès dels alumnes de primer de batxillerat de Blanes. Organitzat pel Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud, l’acte el van encapçalar el president de l’entitat, Ferran Galvay; acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López; la coordinadora del premi al Rotary, Chiara Buggio; i altres membres de l’entitat.

En aquesta quarta edició del IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès, el primer i segon premi l’han guanyat les alumnes de l’Institut Sa Palomera Maria Cuevas i Esma Beshaj respectivament. La Maria  Cuevas ha estat premiada amb la participació en un Camp de Treball durant una quinzena a Gran Bretanya i l’Esma Beshaj ha rebut com a premi una tauleta electrònica.

Finalment, els membres del Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud també van entregar sengles diplomes a l’Institut Sa Palomera i a l’Institut Serrallarga per agrair-los la seva implicació i suport en l’organització del concurs. L’acte de lliurament es va tancar amb una fotografia de família que es va fer al Pati de la Magnòlia, a l’exterior de la Biblioteca Comarcal.

El president del Rotary, Ferran Galvay, i la coordinadora del concurs, Chiara Buggio, amb la guanyadora del primer premi, Maria Cuevas

21/06/2021
Benvolgudes famílies!

Ja s’ha iniciat la venda de llibres pel curs 2021-2022. El període de compra estarà obert de l’1 de juliol al 6 d’agost.

(més…)

21/06/2021
A l’atenció dels alumnes de 4t ESO: 

El proper 28 de juny  es farà el retorn dels 30€ del programa de socialització de llibres als alumnes socis de l’ampa.

(més…)

21/06/2021
A l’atenció dels alumnes de Batxillerat: 

 

El proper 29 de juny  l’AMPA farà un retorn econòmic de 30 € a tots aquells alumnes socis de l’AMPA i que hagin participat en les següents sortides: 

(més…)

19/06/2021

El passat 8, 9, 10, 11 i 14 de juny, coincidint amb la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU) al centre, l’alumnat d’ESO de l’Institut Sa Palomera va realitzar una sèrie d’activitats i sortides lúdiques per acomiadar aquest curs tan atípic.

L’alumnat de primer cicle i l’Aula d’Acollida van realitzar diferents sortides a la platja, a Cala Sant Francesc i a Cala Treumal després de visitar l’ermita de Santa Cristina; es van posar a prova en un circuit d’emoció i van realitzar làser combat al parc d’aventures Activ Natura de Santa Susanna; van practicar diferents esports nàutics, com la vela, el caiac o el paddle surf de la mà del Club de Vela de Blanes i també van fer un taller de Stop Motion al centre.

L’alumnat de segon cicle també va anar a la platja i va practicar esports nàutics i a més a més, va anar al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar. L’alumnat de 3r d’ESO també va poder gaudir d’una activitat multiesportiva de futbol sala, bàsquet i  Bàdminton a la Ciutat esportiva de Blanes, mentre que l’alumnat de 4t d’ESO va visitar el Club de Tennis i Pàdel de Blanes on van fer classes d’aquests esports i es van banyar a la piscina.

Finalment l’alumnat de la SIEI va gaudir de la platja, també va posar en pràctica la seva creativitat amb el taller de Stop Motion; va realitzar un taller per decorar postres; va visitar la biblioteca Comarcal de Blanes i va anar a Barcelona per visitar l’Aquàrium.

Us deixem una breu mostra de com de bé s’ho ha passat el nostre alumnat!

18/06/2021

El dissabte dia 12 de juny l’Ajuntament de Blanes va lliurar els premis als autors i autores dels  millors treballs de recerca dels tres Instituts de Blanes. El lliurament dels premis es va fer al gimnàs de l’Institut Serrallarga  a causa de la distància de seguretat que cal mantenir per les mesures de contenció COVID. El premi al millor treball de recerca de cada centre està dotat amb 500 € i el finalista amb 300 €.

L’acte l’ha  encapçalat l’alcalde, Àngel Canosa, acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López; així com els directors dels tres centres.  També han participat representants dels grups polítics municipals, tècniques de l’Àrea d’Educació i un familiar de cada finalista i guardonat, així com els  tutors del treballs.

Els guardonats de l’Institut Sa Palomera han estat l’Ivan Endrino Puigdomènech amb el treball Estudi matemàtic i programació de la màquina Enigma i la Raquel Ortega Clopés amb el treball     Side-way: du zero au toe loop realitzat en llengua francesa.

El alumnes que han obtingut el Diploma de finalista han estat:

Cristina Calatrava Espinet  amb el treball L’ansietat generalitzada: L’estrès de moda.

Danae Castillo Ortiz amb el treball Cinema a l’aula

Janís Sierra Ruiz  amb el treball Before and after COVID-19.

Maria Ortiz Ruiz  amb el treball Mütter des Reiches

La Sala d’Exposicions Municipals Maria Luisa García-Tornel, situada al  Carrer Ample, allotja fins al 27 de juny els cartells dels 22 treballs seleccionats enguany, d’entre els quals s’han destriat els guanyadors.

Enhorabona a tots els guardonats.

15/06/2021

El dia 10 de juny l’AMPA de l’Institut Sa Palomera va lliurar els premis a les alumnes guanyadores del concurs ” Dissenya la portada i contraportada de l’agenda de l’Institut Sa Palomera del curs 2021-2022″. El premi va consistir en una tauleta de dibuix gràfic amb llapis digital. La guanyadora de la portada  va ser l’alumna de 1r d’ESO Abril Montaño i la de la contraportada va ser l’alumna de 4t d’ESO Lucía Ligero. Enhorabona a les dues. 

14/06/2021
Ja podeu consultar el primer número de Set-Trossos, la revista de l’institut Sa Palomera, en versió online. L’edició en paper va aparèixer amb motiu de Sant Jordi i ara ja podeu llegir-ne la versió en format PDF.
Set-Trossos recull el relleu d’altres publicacions que van sorgir al centre, com Tothom i Sa Palomera News i que també pretén aplegar les inquietuds, activitats, iniciatives i creativitat de la comunitat educativa de l’institut.
Així doncs us animem a tothom, però especialment als alumnes, a col·laborar amb Set-Trossos perquè us la feu vostra i perquè així tingui molts anys de vida.
14/06/2021

El passat cap de setmana, 6 alumnes de cicles del Sa Palomera van marxar un mes d’Erasmus+ a Catània (Itàlia) a fer pràctiques d’empresa.

Bona estada!