info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Notícies

22/09/2023
Aquesta setmana estem aprenent com millorar la gestió dels projectes Erasmus+. A Gijón per a grau mitjà (VET Projects) i a Santander per a grau superior (HE Projects).
Seguim endavant, treballant per la internalització de l’alumnat i personal del centre. Enriquint vides.
15/09/2023
Us informem que el Certificat de Professionalitat de Sistemes Microinformàtics del SOC, previst per aquest octubre, queda anul·lat per motius externs al Centre i no es portarà a terme. La resta de cursos oferts continuen amb normalitat.
29/07/2023
Al juliol continuem actius! Hem conegut i après de com treballen els nostres partners de Lisboa. Enriquint la ment.
We are still active in July. We have met and learnt how our partners in Lisbon work. Opening minds.
28/07/2023

Termini compra llibres ESO: 1 de juliol al 15 d’agost de 2023
Informació i instruccions compra llibres ESO i Batxillerat

Calendaris d’inici de curs 2023-2024:
Calendari setembre 2023-2024 (professorat)
Calendari setembre curs 2023-2024 alumnes

SMX 2a fase d’admissió: alumnat assignat al centre (31.07.2023)
Alumnat de continuïtat assignat al centre en primera opció
Resta d’alumnat assignat al centre en primera opció
Matrícula SMX

TORNEM l’1 DE SETEMBRE! BONES VACANCES!

03/07/2023

El passat 19 de juny a la tarda es va celebrar la graduació de l’alumnat que cursa 4t d’ESO a l’Institut Sa Palomera. Va ser una cerimònia molt emotiva en què l’alumnat va poder lluir les seves millors gales i en cas de deixar el centre, acomiadar-se dels companys i del professorat de la millor manera. Us desitgem molt d’èxit en els vostres camins i esperem veure-us aviat!

Us deixem un enllaç en què podreu veure les millors fotografies de l’acte: https://photos.google.com/share/AF1QipO_15Za6dLY0__JiMxdWyOmt-k8WHyrABNz5EdyvQtmmChRy9KBhYOv9xHXWmP5gg?key=dWh5SmdXSENyTWh3N2VPYm5wU0YwTlpmUVdqX3BR

01/07/2023
Benvolgudes famílies!

Avui 1 de juliol s’obre el període de compra de llibres i llicències de l’ESO, per al curs 2023-2024, a través de l’AMPA. Teniu temps fins el 15 d’agost.
Els llibres de batxillerat els podeu comprar a la pàgina web d’Iddink amb el codi 398SP3.
Us adjuntem el llistat dels llibres per si preferiu fer la compra pel vostre compte i/o aprofitar algun llibre.

(més…)

30/06/2023

Aquest curs un grup de 39 alumnes de 4t d’ESO i 1r de batx. han pogut gaudir de l’experiència de participar en l’intercanvi amb Eslovàquia. Aquest projecte s’ha dut a terme dins el programa Erasmus+ i ens ha aportat coneixements i aprenentatges a través de la búsqueda conjunta del Genius Loci (la combinació de l’essència cultural d’Eslovàquia i Catalunya). Darrere d’aquesta cerca de l’ànima que perdura als llocs rellevants, hem viatjat a Viena, Cracòvia, Auschwitz, Zilina i Praga. També hem acompanyat els nostres germans eslovacs a Figueres, Cadaqués, Girona, Besalú, Blanes, Tossa i Barcelona.
Us compartim algunes representacions d’aquest concepte Genius Loci de Blanes i Zilina, Blalina, que han dissenyat els alumnes de manera cooperativa. I també us volem compartir dos divertits vídeos resum d’aquests magnífica experiència.

29/06/2023

Termini de sol·licitud de preinscripció: del 29 de juny al 5 de juliol de 2023

Documentació:

  • Sol·licitud de preinscripció
  • El DNI, NIE o passaport de la persona sol·licitant. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
  • La certificació de la qualificació mitjana del cicle de formació professional que permet l’accés.

Per dubtes truqueu a Secretaria acadèmica (972 35 09 09) o via correu electrònic (secretaria@sapalomera.cat)

 

Més informació

23/06/2023

El passat divendres 16 i dilluns 19 de juny es va formar en Suport Vital Bàsic (SVB) a l’alumnat de 1r d’ESO. Durant la jornada el professorat formador, juntament amb l’ajuda de l’alumnat de 2n d’ESO, format l’any anterior, van explicar el protocol a seguir en cas de trobar-se en una situació on hi hagi una parada cardiorespiratòria o en cas d’obstrucció de les vies aèries per un objecte. Se’ls va ensenyar a detectar si una víctima inconscient respira o no a través de la maniobra Front-Mentó i que sempre cal trucar al 112, van practicar la Reanimació CardioPulmonar (RCP) amb maniquins, es va presentar el Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i van veure on es troben a Blanes, es va treballar la Posició Lateral de Seguretat (PLS) i van acabar amb la maniobra de Heimlich per salvar una persona que s’està ofegant. Va ser un matí molt productiu i tot i que ara ja podrien realitzar aquests primers auxilis esperem que no els hagin d’utilitzar mai!

ESO
23/06/2023

La setmana passada l’alumnat d’ESO va acomiadar el curs escolar 22-23 amb una sèrie d’activitats lúdiques per Blanes i el seu entorn. Entre elles es va fer: un tastet de diferents esports a la ciutat esportiva de Blanes, un dia de platja a Cala Sant Francesc, un taller Stop Motion, una jornada d’activitats aquàtiques al Club de Vela de Blanes, una sortida al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar, una caminada pels Drets de les Persones Grans al passeig de Blanes i una jornada de pàdel, tennis i piscina al Club de Tennis i Pàdel de Blanes. L’alumnat va poder gaudir d’uns dies de convivència i va aprofitar el final de curs al màxim!

Per acabar el curs el dimarts 20 es va realitzar un esmorzar de germanor i va venir un DJ professional per amenitzar la jornada!

22/06/2023

Cinc alumnes del primer curs de Formació Professional Bàsica d’informàtica d’Oficina es van presentar el 20 de maig a la I Olimpíada Nacional de Telecomunicacions organitzada pel Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació de la UAB. Amb el seu projecte “e-container” van explicar al jurat la seva proposta per tal de millorar la convivència a les ciutats seguint l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11, i els van mostrar un prototip funcional del projecte, fet i programat amb Arduino. Els alumnes de l’Institut Sa Palomera van obtenir el cinquè premi de la classificació general del concurs, i quart a la seva categoria. Bona feina!

22/06/2023
 
L’equip de cicles us comparteix la nova pàgina web que recull un tastet de les experiències de mobilitat dels nostres alumnes i professors. 
Guardeu-la i viatgeu amb nosaltres! 
Erasmus+. Enriching lives. Opening minds.
22/06/2023

Els alumnes de 3r ja han tornat de l’intercanvi d’Alemanya. Us deixem algunes fotos dels últims dies.

19/06/2023

Aquest procediment de matrícula és exclusiu per a aquell alumnat de nova incorporació al centre, és a dir, aquell que durant el curs 2022-2023 no ha estat matriculat al nostre institut. Per a aquelles famílies que els vostres fills/es s’incorporen a 1r d’ESO, està prevista una reunió informativa al gimnàs del nostre institut el dimarts 4 de juliol de 2023 a les 19 h.

Podeu accedir al procediment, fent clic aquí.

19/06/2023

Els passat divendres, dia 16 de juny, els alumnes de 4t ESO van realitzar l’activitat de cloenda
del Servei Comunitari amb una emotiva i entranyable trobada amb els avis al Casal Cívic i
Comunitari Blanes – Benet Ribas, entitat amb la qual s’ha realitzat el servei. En petits grups,
els avis i els alumnes van portar a terme la penjada de cartells expositius en els quals es
contrasta diferents aspectes de la vida del Passat (la dels nostres avis) i del Present (la dels
nostres alumnes).

16/06/2023

Els alumnes de 3r d’ESO van arribar dimarts a la ciutat de Weil am Rhein, a Alemanya. Estan allotjats a casa dels seus companys d’intercanvi, que ja van venir a fer la seva estada a Blanes durant el mes de març. En aquesta segona part de l’intercanvi esperem que puguin posar en pràctica l’alemany, compartir moments amb la família del seu company/a i conèixer la zona del país on han arribat. De moment, ahir dimecres, van conèixer l’Institut dels seus amfitrions i els va rebre l’alcalde de la ciutat.

15/06/2023
Durant el 3r trimestre els alumnes de batxillerat han estat treballant el bloc d’expressió corporal amb uns musicals que els han portat molta feina!
Han treballat per comissions i després de moltes hores de feina, us presentem els resultats finals.
1r de batxillerat A ha representat Aladdin i 1r de batxillerat B ha representat Grease.
Espero que us agradin!