info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Erasmus+ Projecte COLAB

L’Institut Sa Palomera ha rebut finançament de la Unió Europea per a dur a terme el projecte COLAB – COnnecting communities to the LABour Market (connectar la comunitat educativa amb el mercat laboral) l’objectiu del qual és un intercanvi de bones pràctiques i experiències sobre la connexió que hi ha entre els alumnes i el mercat laboral. Els països participants són Turquia, Itàlia, Hongria, Lituània i nosaltres, a través d’un seguit d’estades a l’estranger.

 

Els alumnes participants podran realitzar una estada d’una setmana de durada a Sicília, Hongria i/o Lituània. Un cop feta l’estada, hauran d’acollir un alumne a casa seva durant l’abril de 2021 quan els participants dels altres països vinguin.

 

Per tal de ser escollits, els alumnes han de tenir entre 15 i 18 anys, estar disposats a involucrar-se en les activitats del projecte d’una manera activa (responent qüestionaris, preparant alguna presentació o vídeo, etc.) i que tinguin un nivell d’anglès bàsic per poder comunicar-se en una situació quotidiana.

 

Més informació i sol·licitud de participació:

El programa Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

NOTÍCIES

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea.