info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Erasmus+ Projecte COLAB

L’Institut Sa Palomera ha rebut finançament de la Unió Europea per a dur a terme el projecte COLAB – COnnecting communities to the LABour Market (connectar la comunitat educativa amb el mercat laboral) l’objectiu del qual és un intercanvi de bones pràctiques i experiències sobre la connexió que hi ha entre els alumnes i el mercat laboral. Els països participants són Turquia, Itàlia, Hongria, Lituània i nosaltres, a través d’un seguit d’estades a l’estranger.

 

Els alumnes participants podran realitzar una estada d’una setmana de durada a Sicília, Hongria i/o Lituània. Un cop feta l’estada, hauran d’acollir un alumne a casa seva durant l’abril de 2021 quan els participants dels altres països vinguin.

 

Per tal de ser escollits, els alumnes han de tenir entre 15 i 18 anys, estar disposats a involucrar-se en les activitats del projecte d’una manera activa (responent qüestionaris, preparant alguna presentació o vídeo, etc.) i que tinguin un nivell d’anglès bàsic per poder comunicar-se en una situació quotidiana.

 

Més informació i sol·licitud de participació:

El programa Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

NOTÍCIES

El projecte COLAB – Connecting Communities to the Labour Market ha estat finançat amb el recolzament de la Comissió Europea. Aquesta publicació és responsabilitat exclusiva de l’autor. La Comissió no es fa responsable de l’ús que se’n pugui fer de la informació que conté.