info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Reunió informativa 1ESO – 8 de juliol

05/07/2021
1r ESO

Benvolgudes famílies.

Ens adrecem a vosaltres per donar-vos la benvinguda a l’Institut Sa Palomera on els vostres fills romandran durant els propers cursos de l’ESO.

A L’Institut Sa Palomera considerem molt important la col·laboració i participació de les famílies  en la tasca d’educació i aprenentatge dels alumnes. El diàleg institut-família, en un marc de coresponsabilitat educativa i recolzament mutu, fa que s’enriqueixin les interaccions educatives.

És per aquest motiu que, des del centre, pretenem donar-vos resposta als dubtes que us sorgeixin sobre la nova etapa educativa i una sèrie de pautes que poden servir-vos d’ajuda en l’organització de l’horari escolar del vostre fill en el nou curs acadèmic .

Aprofitem, doncs, per convocar-vos a la reunió informativa sobre el funcionament i organització del curs que iniciaran els vostres fills el proper mes de setembre.

Dia: dijous 08 de juliol de 2021

Hora19:00 – Alumnes amb el primer cognom de la lletra A a la lletra LL

Hora20:00 – Alumnes amb el primer cognom de la lletra M a la lletra Z

Lloc: Gimnàs de l’institut.

Com podeu observar la reunió es realitzarà en dos torns de com a màxim 50 persones, per aquest motiu tan sols podrà venir un familiar  en representació de  cada alumneels alumnes no han de venir a la reunió. Durant la reunió caldrà respectar les normes de prevenció de la Covid-19: caldrà portar mascareta, desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada del gimnàs, distància de seguretat d’1,5 m, ventilació del gimnàs i desinfecció de la taula i la cadira un cop hagi acabat la reunió. Les famílies entraran per la porta principal i sortiran per la porta de d’emergència del fons del gimnàs.

Un cop més us donem la benvinguda i restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte.

Cordialment,

Equip directiu

Presentació reunió acollida famílies 1r ESO 2021-22