info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

La Maria Cuevas i l’Esma Beshaj guanyen el IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès organitzat pel Rotary Club Blanes Costa Brava Sud.

25/06/2021
Comunitat educativa

El dia 10 de juny a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal va allotjar el lliurament de guardons del IV Concurs a l’Excel·lència Comunicativa en anglès dels alumnes de primer de batxillerat de Blanes. Organitzat pel Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud, l’acte el van encapçalar el president de l’entitat, Ferran Galvay; acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López; la coordinadora del premi al Rotary, Chiara Buggio; i altres membres de l’entitat.

En aquesta quarta edició del IV Concurs d’Excel·lència Comunicativa en Anglès, el primer i segon premi l’han guanyat les alumnes de l’Institut Sa Palomera Maria Cuevas i Esma Beshaj respectivament. La Maria  Cuevas ha estat premiada amb la participació en un Camp de Treball durant una quinzena a Gran Bretanya i l’Esma Beshaj ha rebut com a premi una tauleta electrònica.

Finalment, els membres del Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud també van entregar sengles diplomes a l’Institut Sa Palomera i a l’Institut Serrallarga per agrair-los la seva implicació i suport en l’organització del concurs. L’acte de lliurament es va tancar amb una fotografia de família que es va fer al Pati de la Magnòlia, a l’exterior de la Biblioteca Comarcal.

El president del Rotary, Ferran Galvay, i la coordinadora del concurs, Chiara Buggio, amb la guanyadora del primer premi, Maria Cuevas