info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Jonada de Portes Obertes 2019

19/03/2019
Comunitat educativa

Els vostres fills estan acabant una etapa i ben aviat n’iniciaran una altra en un nou centre, amb nous companys i professors.
Som conscients que no és fàcil escollir el centre on durant 4 anys cursaran aquesta nova etapa, l’ESO, que els ajudarà a fer el camí per decidir el seu futur acadèmic i professional.

Us comuniquem que el proper dimecres 20 de març a les 18:00h hi haurà una xerrada informativa i tot seguit una visita al centre.
El diumenge 24 de març de 10:00h a 13:00h del matí tindrà lloc a l’institut Sa Palomera la Jornada de Portes Obertes.

Els alumnes de l’Institut, durant tot el matí de diumenge, participen en la Jornada de Portes Obertes acompanyant els pares i els futurs companys a conèixer les aules i altres dependències del Centre.

Els professors faran xerrades informatives on s’explicaran els diferents projectes i activitats que es desenvolupen al centre i que fan que l’Institut Sa Palomera es diferenciï dels altres. Es respondran també a les preguntes o dubtes que puguin sorgir , tant dels pares com dels futurs alumnes.

Us convidem a conèixer el nostre centre així com el projecte educatiu, la finalitat del qual no és cap més altra que aconseguir l’èxit de la majoria dels nostres alumnes, tant a nivell acadèmic com personal i social.

Desitjant assistiu a la Jornada de Portes Obertes, rebeu una cordial salutació.

Atentament