info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Final de la I Lliga de Debat de l’Institut Sa Palomera

30/04/2019
Comunitat educativa
Aquest divendres 26 d’abril de 2019, en el marc de la celebració de la jornada de Sant Jordi al centre, ha tingut lloc el darrer debat de la I Lliga de debat de l’institut Sa PalomeraLa violència surt a compte?“. Els alumnes que han arribat a la final són Andrea Torres, de 2n de batxillerat, i Marc Salzmann, de 1r de batxillerat.

En aquest últim debat, el jurat ha decidit concedir el títol de millor orador a Marc Salzmann i el d’oradora finalista a Andrea Torres. El guanyador ha obtingut, a més, una subscripció a la plataforma de música Spotify i, la finalista, una subscripció a Filmin.cat, una plataforma de cinema i televisió en català.
La Lliga de debat, en el qual han participat una quarantena d’alumnes de 4t d’ESO i batxillerat, s’ha celebrat després d’un curs extraescolar de 10 h d’argumentació i oratòria, per iniciativa d’un grup de professors de llengua catalana, ciències socials i filosofia.