info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

COLAB – Connecting Communities to the Labour Market

02/11/2022
L’equip local del COLAB – Connecting Communities to the Labour Market ens complau informar-vos que el projecte ha acabat després de 3 anys de durada. No ha estat un projecte fàcil tenint en compte que hem hagut de superar una pandèmia entremig, però tot l’esforç ha merescut la pena per tal de veure com els nostres alumnes han pogut viure una experiència europea inoblidable que de ben segur els ajudarà en el seu futur professional i personal.
El projecte ha acabat mobilitzant 46 professors i 93 alumnes de cinc països diferents: Turquia, Itàlia, Hongria, Lituània i nosaltres. S’han realitzat diversos tallers durant aquests viatges relacionats amb l’emprenedoria, el comerç electrònic, la creació de noves empreses i el mercat laboral actual. A més a més, durant aquests tres anys s’han elaborat 21 productes que podeu consultar a: https://colabproject.wixsite.com/colab/activities-and-products entre els quals destaca: la pàgina web, els manuals de viatge, el diccionari multilingüe, el vídeo del projecte, el calendari Erasmus, l’àlbum de fotos del projecte, el llibre de resultats i el manual amb 2 bones pràctiques europees.
Moltes gràcies a tothom que s’hi ha implicat!