diumenge, 11 d’abril 2021, 17:00
lloc: Moodle Institut Sa Palomera
Curs: Moodle Institut Sa Palomera (Moodle Institut Sa Palomera)
Glossari: Glossari Moodle
D

Debian

Debian és un sistema operatiu lliure. El sistema operatiu és el conjunt de programes bàsics i utilitats que fan que funcioni l'ordinador. Debian utilitza el nucli Linux (el nucli del sistema operatiu), però la major part de les eines bàsiques provenen del projecte GNU.

Debian ve amb més de 8710 paquets, programari precompilat distribuït en un format que fa més fàcil la instal·lació a l'ordinador. URL: http://www.debian.org/

Diàleg

Conversar sense formalitats.

És un mètode de comunicació entre dos usuaris, que no necessiten estar connectats simultàniament, poden ser professor-alumne, alumne-professor o eventualment alumne-alumne. Un professor o alumne pot estar involucrat en diversos diàlegs al mateix temps i cada diàleg pot tenir un nombre il·imitat d'entrades.

Fa la funció de missatgeria interna.
El seu autor és Ray Kingdon.


Diari

Reflexió sobre el que ha anat succeint.

Aquest mòdul és molt important per a l'activitat reflexiva. El professor proposa als alumnes reflexionar sobre diferents temes, i els estudiants respondre i modificar les seves respostes a través del temps. La resposta és privada i només pot ser vista pel professor, qui pot respondre i qualificar cada vegada.

Download

Acció de copiar informació d'un servidor al nostre ordinador.