WhatsApp


A través de les nostres llistes de difusió de WhatsApp us mantindrem informats puntualment d'activitats escolars i extraescolars, d'horaris i d'esdeveniments especials, del seguiments de les sortides...

Per poder gaudir d'aquest servei cal que llegiu atentament la informació que us oferim en aquesta pàgina.


WhatsApp és una aplicació de missatgeria multiplataforma que permet enviar i rebre missatges sense pagar per SMS i està disponible per a telèfons iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android i Nokia. Utilitza el pla de dades que teniu per a e-mail i internet, no té un cost addicional per enviar missatges.

El fabricants de telèfons mòbils acostumen a incorporar aquesta aplicació d'origen. Si no és així, es pot descarregar gratuïtament des de Google Play Store o des de la pàgina oficial de WhatsApp.

Només si teniu guardat el número de l'Institut Sa Palomera (el 619.08.87.40) a la vostra llista de contactes rebreu els missatges de difusió.Les llistes de difusió són un sistema per enviar un missatge a diversos destinataris i no permeten intercanviar missatges entre ells. No faciliten cap dada (nom o número de telèfon) dels membres que les componen als destinataris dels missatges.

Els missatges de les nostres llistes de difusió es generen des d'un ordinador i és per aquest motiu que us demanarem que no els respongueu. Si ho féssiu, el vostre telèfon indicaria que el missatge ha estat llegit, però realment no l'hauria vist cap persona i no us podríem ajudar.

Si necessiteu contactar amb el centre podeu fer-ho trucant al 972.35.09.09 o enviant un correu electrònic a l'adreça info@sapalomera.cat i amb molt de gust us atendrem.