info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

Djando Aula | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Notícies

01/04/2020

Us comuniquem les darreres informacions referents a les PAU i altres proves d’accés a la Universitat:

Les dates de les proves de selectivitat (PAU) per als alumnes de 2n de Batxxillerat seran el 7,8 i 9 de juliol. Seran més flexibles i hi haurà més opcionalitat. Les proves d’accés a Magisteri es faran el 19 de juny i les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys seran el 20 de juny.

27/03/2020

Benvolgudes famílies,

Desitgem que tots vosaltres i el vostre entorn estigueu bé de salut i que el confinament us sigui el més lleu possible. Som conscients que en aquests moments tan incerts, tots -grans i petits- passem per estats emocionals molt canviants i a vegades podem caure en el desànim, però estem convençuts que quan hagi passat tot plegat -que passarà!- el que estem vivint ens haurà servit per aprendre coses noves, per canviar perspectives i per reflexionar sobre les nostres prioritats. Segur, doncs, que malgrat tot, ens n’endurem alguna cosa positiva.

(més…)

20/03/2020

El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció a l’ESO fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. També s’ajornen les proves d’accés a la universitat (PAU), com a data màxima podrien celebrar-se el 10 de juliol.

20/03/2020

Aquí teniu la 2a part del dia de la dona. Alumnes de 1r cicle  i batxillerat ens han volgut enviar aquests missatges tan esgarrifadors i alhora reals del que portem d’any. També han volgut fer campanya sobre l’esport femení i sota el lema: “Si no veus esport femení, et perds la meitat de l’espectacle”.

Gaudiu del vídeo!

12/03/2020

Benvolgudes Famílies,

L’atenció educativa als seus fills durant aquest període és farà de manera telemàtica. Els recomanem que els alumnes segueixin l’horari habitual de classes de sis hores lectives per tal d’optimitzar l’organització del seu temps i l’aprofitament de les activitats proposades. (més…)

12/03/2020
Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del 13 de març i fins al proper 27 de març, ambdós inclosos , tots els centres educatius del país, i per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. (més…)

12/03/2020
Els alumnes de 1r de Batxillerat Daniel Paton i Ivan Barranco han estat seleccionats al  VI concurs de fotografia de la Societat Catalana de Física.
Ambdues fotografies han estat escollides com a mes d’agost i desembre del calendari que edita aquesta societat.
Moltes felicitats!
12/03/2020

El passat divendres 6 de febrer els alumnes de 1r cicle i tots els que no van secundar la vaga pel dia de la dona de 2n cicle, vam sortir al pati per fer un acte commemoratiu pel dia de la dona. Després d’un petit parlament, la Lucia Genicio, la Laura de la Fuente, la Neus Vázquez, la Lorena Gómez i la Laura Mora ens van fer unes fantàtiques actuacions i tot seguit, tots junts vam fer una gran cadena de solidaritat. Tot l’acte va ser gravat i editat per en Nicolau Vidal de 2n d’Eso. Aquí us deixem el resultat…

Vídeo

06/03/2020
L’alumne Martí Delgado de 2n de batxillerat ha estat seleccionat per participar al congrés cracs de la UDG.
Per poder guanyar el concurs del públic agrairíem que li poseu un like al seu vídeo que el teniu al link següent:
Enhorabona i molta sort, Martí!
06/03/2020

El passat dilluns 2 de març, els alumnes de 2n Batxillerat van assistir a la representació de Terra baixa al teatre de Blanes i després al coloqui d’aquesta amb els tres actors.

ESO
06/03/2020

Dijous 27 de febrer es va celebrar els vuitens de final del Certamen de Lectura en Veu Alta i els guanyadors han estat:

En la categoria de Timoners (AA): Denisa Oroszi ( 1r E).
En la categoria de Corsaris ( 2n ESO): Farah Salmi (2n D).
En la categoria de Tropa de Corsaris (4t ESO): Maria Cuevas, Alejandro Pérez i Gisèle Martínez.
04/03/2020

L’AMPA del centre us convida a assistir a la xerrada Coneixent a Batman i Catwoman a càrrec de la psicòloga Cristina Vallecillos, que té com objectiu ajudar-vos a detectar algunes de les fortaleses ocultes dels superherois que teniu a casa i ajudar-vos a anar un pas enllà en la vostra comunicació. Els temes clau de la xerrada són:

  • Conéixer 8 tipus de superherois amb els seus superpoders
  • Com detectar a quin pertanyen els teus fills
  • Claus per comunicar-se amb cadascun d’ells
  • Requisits indispensables per cada superheroi

Us hi esperem!

04/03/2020

El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la Pau a l’institut. Tots els alumnes es van reunir al gimnàs on va tenir lloc un acte commemoratiu amb diferents activitats: presentació del projecte per la pau d’educació física i cultura i valors, lectura de poemes en diferents idiomes, diferents actuacions d’alumnes de 2n d’ESO i del grup de batxibac així com un parlament del nostre director.

01/03/2020

Divendres 28 de febrer les alumnes de Ciències de la Terra Jorgina Vilaseca, Ariadna Escalé,  Judith Martínez i Blanca Salmeró van participar a les 11es Olimpíades de Geologia de Catalunya.

Tenim la nota de premsa a la vostra disposició!

24/02/2020

El darrer 19 de Febrer, 25 alumnes de primer i segon d’ESO, varen participar al concurs anual de l’Esprint l’edició de 1r Cicle d’ESO on han de col·laborar per resoldre un total de 10 problemes matemàtics en el menor temps possible. Varen participar un total de 165 equips d’arreu de Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears. Després d’algunes errates i el pas d’uns 80 minuts d’intensa discussió i resolució lógica varen poder resoldre correctament tots els problemes plantejats.

19/02/2020

Aquests dies hem rebut la visita dels alumnes alemanys d’intercanvi, de l’Institut Lohr am Main. Enguany celebrem 6 anys d’intercanvi. Avui hem fet l’excursió conjunta de tots els alumnes participants de l’edició 2019-20. Hem gaudit dels fantàstics paisatges de la Costa Brava tot fent senderisme pel camí de ronda i les cales de Blanes

18/02/2020

El 31 de gener passat els alumnes de 1r del cicle de grau mitjà SMX van fer una sortida a Barcelona, on van visitar el MareNostrum (Supercomputing Center) i el MNACTEC de Terrassa per veure l’exposició L’enigma de l’ordinador. També van participar en una activitat lúdica anomenada Bubble Football. Van fer una mirada al passat i al futur de la informàtica, a més de treballar dinàmiques de cohesió i de treball en equip.

18/02/2020

Gran audiència a les jornades de ciberseguretat que es van celebrar el dia 30/1/2020 per part de Incibe. Els alumnes van sortir del taller molt contents i amb moltes ganes d’aprendre més sobre el tema. Va ser un taller d’unes quatre hores molt il·lustratives. Hem de felicitar tant l’empresa que ho va organitzar com l’institut Sa Palomera.