info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

iEducació Institut Sa Palomera | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Notícies

10/09/2020

Ja teniu a la vostra disposició el pla d’actuació per al curs 2020-2021 i la relació de mesures COVID-19 adoptades al nostre centre educatiu.

Us desitgem a tots un bon i segur inici de curs!

10/09/2020
Benvolgudes famílies,

L’inici del curs escolar 2020-2021 serà excepcional. La tornada a l’escola aquest setembre després de la crisi del coronavirus implicarà la tornada d’infants i adolescents a les aules després de gairebé mig any tancades per reprendre les classes i l’activitat lectiva.

Comencem el curs amb unes circumstàncies molt diferents de les dels cursos anteriors i ple d’incerteses, però amb la il·lusió de retrobar-nos amb els alumnes i l’empenta necessària per garantir al màxim l’aprenentatge dels vostres fills i les vostres filles. I tot això complint les mesures sanitàries indicades pel Departament de Salut per prevenir la COVID-19. (més…)

03/09/2020

L’AMPA ha obert un termini extraordinari de compra de llibres. Durant els dies 8 i 9 de setembre podreu efectuar la compra a la web comercialgirona.cat/comandes amb el codi PALOMERAC0147

Recordeu que l’AMPA no pot garantir l’entrega el primer dia de classe de les compres realitzades amb retard.

31/08/2020

Instruccions per la matrícula del curs 2020-2020

Calendari: de l’1 al 7 de setembre

NOMÉS ES PODRAN MATRICULAR DURANT AQUEST PERÍODE AQUELLS ALUMNES QUE HAGIN ESTAT ADMESOS A LA PREINSCRIPCIÓ O QUE JA SIGUIN ALUMNES MATRICULATS EN EL CICLE QUE CORRESPONGUI AL SA PALOMERA EL CURS 19/20.

A continuació es detalla el procés per cada cicle.

(més…)

03/08/2020

El centre romandrà tancat per vacances durant el mes d’agost. Les sol·licituds de certificats i altra documentació que es demanin els dies 30 i 31 de juliol, seran ateses al setembre.

03/08/2020

Recordem que la matrícula de cicles formatius SMX, ASIX i DAW es realitzarà del dia 1 al 7 de setembre.

És imprescindible instal·lar l’aplicació de l’Institut Sa Palomera al mòbil. Podeu descarregar l’App per dispositius amb Android o IPhone cercant “Institut Sa Palomera” a Google Play o Apple Store.

A partir del 24 d’agost s’enviarà un missatge a l’aplicació de mòbil amb les instruccions per a realitzar la matrícula i la documentació necessària.

Si no teniu l’aplicació instal·lada no rebreu les instruccions per la matrícula.

24/07/2020

Ja està a la vostra disposició el calendari d’inici del curs 2020-21. Aquest inclou les dates i horari de les proves extraordinàries de 1r de batxillerat, de les presentacions i inici del curs (ESO, Batxillerat diürn i nocturn i Cicles), així com de les reunions de començament de curs amb les famílies:

21/07/2020

L’alumne Martí Delgado, de 2n de batxillerat diürn, ha guanyat un dels premis UVic als millors treballs de recerca amb el seu treball “La música en el cinema. Quina influència té sobre nosaltres?”, tutoritzat per Marta Sala.

El seu treball, que té com a objectiu conèixer com influencia la música en el cinema i si afecta l’argument de la pel·lícula, inclou la composició i enregistrament de tres peces musicals que s’han utilitzat per il·lustrar la mateixa escena d’una pel·lícula. Així, s’ha pogut analitzar com la percebia l’espectador cada vegada, i si la música influïa en la seva percepció de l’argument de l’escena.

Des d’aquí volem donar l’enhorabona a en Martí, tant pel treball realitzat com per aquest premi de la Universitat de Vic. Moltes felicitats!!!

21/07/2020

El projecte d’aprenentatge cooperatiu Apadrinem Sa Palomera té com a objectiu donar valor a aquest element natural i icònic de Blanes, aprofundir en el seu coneixement i fer que aquest arribi a societat blanenca.

https://mhm.mobileworldcapital.com/ca_ES/escenari/2097/showedit

09/07/2020

Benvolgudes famílies,

Aquest any us oferim la possibilitat d’adquirir els llibres a través del servei que ha contractat l’AMPA per aquest proper curs 2020-21. Tota la informació sobre com fer-vos socis de l’AMPA així com sobre el procediment de reserva, compra, folrat, pagament i lliurament dels llibres la trobareu a la següent carta informativa i al document Què cal fer abans de fer la compra?

Llistat de llibres

IMPORTANT! El termini per l’adquisició de llibres s’ha prorrogat fins el 10 d’agost!

La Junta de l’AMPA

02/07/2020

Els alumnes de 1r d’ESO han realitzat durant la darrera setmana de curs el rojecte transversal ‘LLUMS, CÀMERA… ACTION!!!‘ proposat des de les assignatures d’anglès, música i tecnologia. En el següent enllaç podreu gaudir de les seves produccions: Crosscurricular Project.

Moltes felicitats a tots per la vostra creativitat i en especial a l’alumne de 1ESOA Eric Montemayor, merescut guanyador per votació popular! 👏👏👏👏

02/07/2020

L’alumna de primer de batxillerat nocturn Ana Jimena Alfaro García ha estat guanyadora territorial per Girona del concurs d’escriptura FICCIONS, al qual s’han presentat alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de tota Catalunya. Podeu trobar el seu relat i el dels altres participants al web de l’entititat organitzadorna. Felicitats, Ana!

11/06/2020
Els i les alumnes de primer cicle han estat reflexionant, el el marc de l’assignatura de Llengua catalana i literatura, sobre els missatges que ens està fent arribar la natura arran de desastres naturals com el temporal Glòria o la pandèmia del coronavirus.
Per recordar-nos fins a quin punt la vida humana depèn de la vida del planeta i que per això cal que en tinguem cura, han dissenyat una sèrie de cartells de conscienciació ecològica.
Volem compartir amb vosaltres dos dels cartells que s’han presentat, per la seva qualitat i contundència i felicitar, de passada, les seves creadores: Eva Miranda Medina (1ESOA) i Sara Pérez Berbejal (1ESOB)
09/06/2020
Els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’institut Sa Palomera us regalen  la lectura en veu alta d’aquest conte entranyable escrit per Mercè Rodoreda, L’Hivern i les formigues
Es tracta d’un dels projectes d’aprenentatge de l’assignatura de Llengua catalana i literatura durant aquests dies de confinament.
Esperem que us agradi!
02/06/2020

La nova AMPA de l’institut inicia la reutilització de llibres pel proper curs 20/21 i és per aquest motiu que comencem la recollida dels  llibres per tal d’entrar en el programa de reutilització el curs vinent  amb l’objectiu de garantir un estalvi econòmic en la compra dels llibres del curs vinent.
Trobareu en aquest pla de recollida tota la informació necessària referent a horaris, indicacions i llistats dels llibres.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració,

AMPA Sa Palomera

01/06/2020

L’horari d’atenció presencial als alumnes per part dels tutors en aquest període de reobertura serà el següent:

1r d’ESO: dilluns i dimecres de 9:00 a 10:00
2n d’ESO: dimarts i dijous de 10:15 a 11:15
3r d’ESO: dilluns i dimecres de 10:30 a 11:30
4t d’ESO: dimarts i dijous de 10:30 a 11:30 i divendres de 9:00 a 10:00

Recordeu que serà necessari reservar cita prèvia amb el tutor/a mitjançant correu electrònic i tenir signada la declaració responsable que trobareu a l’apartat d’autoritzacions de l’App del centre.

27/05/2020

Benvolgudes famílies,

Com sabeu el Departament d’Educació ha ordenat l’obertura de tots els centres públics i concertats en els municipis que el proper dia 1 de juny passin a la  fase 2 del procés de desescalada per combatre la Covid-19, i possiblement Blanes sigui un dels municipis que passi a aquesta fase.

(més…)

24/05/2020

Les dates de les proves de selectivitat (PAU) per als alumnes de 2n de Batxillerat seran el dimarts 7, dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de juliol de 2020. Seran més flexibles i hi haurà més opcionalitat.

Es modifica la data de la  PAP per accedir als graus en Educació Infantil i en Educació Primària, s’endarrereix al dimecres 15 de juliol de 2020 i les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys tindran lloc el 18 de juliol.