info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

Djando Aula | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Jornada MSI Experience

30/04/2018
Cicles

El passat dimecres 11 d’abril l’empresa multinacional MSI  (Micro-Star International Co., Ltd) dedicada en el disseny, i desenvolupament d’equipament informàtic hardware (ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, targetes gràfiques, plaques base,…)  en seu a Taipei (Taiwan) va visitar el nostre centre organitzant una Joranda durant tot el dia a on els alumnes de 1r de SMX van poder veure de primera mà alguns dels models de plaques base i components de hardware més punters en el terreny del gaming.

La Jornada va començar amb una xerrada explicant la història, objectius i filosofia de la companyia seguida d’una xerrada tècnica a on s’explicava les directrius tècniques en el disseny de components i la dissipació de la calor d’aquests.

A la tarda es va organitzar un concurs de creacions de spots publicitaris per grups anunciant alguns dels seus productes on l’equip guanyador s’emportarà un lot de productes MSI.

La Jornada va ser molt ben valorada per part de l’alumnat i van veure de primera mà el funcionament d’una empresa que es dedica en el món del hardware