info@sapalomera.cat | (+34) 972 350 909 

Djando Aula | Moodle ESO i BAT Weeras | Moodle Cicles QBid - Programa Empresa + Escola | Saga - Departament d'Ensenyament

Etiqueta: Blanes

22/03/2018

El passat dimecres 21 de març el alumnes Christian Gascon, José Luís Guardia, Marc Pedemonte de 1r d’ASIX van participar en el concurs de programació ProgramaMe 2018 disputat a Olot. Aquest concurs est troba dins del del campionat de Catalunya d’FP CATskills on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixin en diferents habilitats relacionades amb els estudis que estan cursant.

Enguany el Concurs contava en 30 equips, 20 en modalitat presencial i 10 online, de tot el territori català i es va celebrar a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot. L’acte de clausura i el lliurament de premis va ser a càrrec del Sr Estanislau Vidal-Folch – Subdirector general de Programes, Formació i Innovació del Departament d’Ensenyament.

L’equip guanyador d’aquesta fase regional dóna lloc a la participació al campionat d’Espanya que es celebra al mes de Juny.

Els deu primers equips classificats en la modalitat presencial van ser:

Nom de l’equip Centre Ciutat Posició
AltEfe4 INS Joan Brudieu La Seu d’Urgell 1
La República Contraataca INS F. Vidal i Barraquer Tarragona 2
Javiduria INS Bosc de la Coma Olot 3
Camins INS Cami de Mar Calafell 4
Pinches Furros INS Sabadell Sabadell 5
GIROJAVA INS Montilivi Girona 6
IAM++ INS Ausias March Barcelona 7
SaPa Think Tech INS Sa Palomera Blanes 8
javaCOPS INS Nicolau Copèrnic Terrassa 9
Les gambetes de Palamós INS Palamós Palamós 10

Des del Departament d’Informàtica estem molt satisfets de l’actuació dels nostres alumnes, ja que malgrat la poca experiència en programació que duen, que s’enfronten amb alumnes de cicles específics de programació i el handicap del llenguatge de programació van tenir una molt bona classificació en quedar en la 8a posició de tot Catalunya.

21/06/2017

Aquest curs dins l’activitat de tardes de PINTURA MURAL, l’alumnat participant ha realitzat un gran projecte en unes parets exteriors del centre i dins d’un programa en col·laboració amb l’Ajuntament de Blanes, en el qual els centres de secundària de la població de Blanes han realitzat un mural en diferents indrets de poble amb la finalitat d’embellir parets que no es respectaven. Pel que fa el nostre institut s’ha intervingut en quatre parets del carrer Vilar Petit, just davant del centre.

Finalment el projecte s’ha assolit amb molt bons resultats gràcies a la participació activa dels nostres artistes, alumnat de 3r i 4t i amb diverses col·laboracions, sobretot per part d’un grup d’alumnes de batxillerat nocturn, i altres col·laboracions puntuals i espontànies d’alumnat divers.

Des d’aquí els trasllado l’enhorabona per la bona feina que han fet, amb voluntat i responsabilitat i les felicitacions de part del professorat

20/06/2017

El passat divendres dia 9 de juny alguns alumnes de 3r i 4t d’ESO van participar en el projecte “Fem un ple municipal“, que ens ha proposat l’Ajuntament de Blanes.

Hi van presentar una proposta de Pla municipal d’Esports, elaborada per ells mateixos i dicutida posteriorment en forma d’equip de govern i oposició.
En acabar, l’alcalde els va dirigir unes paraules i els nois i noies li van poder fer preguntes sobre els aspectes que els preocupen de la població.